Отборите на Ювентус и Интер ще спорят в последния мач от

...
Отборите на Ювентус и Интер ще спорят в последния мач от
Коментари Харесай

Дерби д'Италия: Юве и Интер кръстосват шпаги в Серия А

Отборите на Ювентус и Интер ще спорят в последния мач от 13 кръг на Серия " А ". 

Тимът воден от Масимилиано Алегри се сгромоляса звучно в Шампионска лига и в този момент ще мери сили с Интер за топ 6, нещо което несъмнено не се харесва и на двата тима, защото сигурно задачите са им доста по-високи. И двата италиански гранда обаче демонстрират възстановяване на формата, изключително в Серия А. Ювентус има три следващи победи, до момента в който Интер е на четвърта и ще търси петата довечера.
 Време е за
Време е за " Дерби каузи Капитале "! Рома и Лацио ще дефинират кой е царят на Рим

Двубоят е довечера от 19:00 часа

Проблемите пред старши треньорът на " остарялата госпожа " са съществени. Той самият призна, че Влахович остава под въпрос поради травма, а за домакините присъединяване няма да вземат Марли Аке, който счупи крайник, както и Матия Де Шилио, Кайо Жорже, Паредес, Пол Погба и Мойзе Кийн, който се контузи в последния турнирен мач против Лече, приключил с победа за Ювентус 1:0 като посетител.

Индзаги Симоне няма да може да разчита на бразилеца Далберт и Ромелу Лукаку, който няма да играе повече за отбора преди Световното състезание в Катар. Данило Д`Амброзио също ще липсва за наставника на " нерадзурите ".

Двубоят ще стартира в 21:45 часа и ще бъде предаван директно в ефира на MAX Sport 3!
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР